Wat een feestje voor je kind! Een dadel, noten bodem met kokosyoghurt, fruit en kokosrasp.
Je kan het opwarmen in de oven, maar ook een uurtje in de koelkast zetten zodat je een lekker harde bodem krijgt.
Dadel-noten taartje
Ingrediënten
- 100 gram nootjes naar keuze
- 2 medjoul dadels (die lekkere grote)
- 1 theelepel kokosolie
- 2 eetlepels kokosyoghurt
- fruit naar keuze (ik heb blauwe bessen gebruikt)
- kokosraps
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 175 graden (je hoeft het niet te bakken, kan het ook koud eten)
- Doe de nootjes en de dadels in een keukenmachine. Verwarm ondertussen de kokosolie in een pannetje en doe dit er ook bij.
- Maal alles fijn en druk het in een cake vormpje. Deze heb ik voor nog geen drie euro bij de Lidl gekocht.
- Doe het voor 15 minuten in de oven
- Haal het uit de oven en doe er de kokosyoghurt, het fruit en de kokosrasp overheen.
Liefs, Hilda