Dit is absoluut 1 van die heerlijke recepten waar vrijwel alle kinderen van smullen!
Bij ons thuis is het een ware hit. Ook als mijn jongste dochter vriendinnen over de vloer heeft, maakt ze ze graag ze voor hen.
Daarom deel ik dit recept graag als mijn eerste geplaatste recept met jullie :-).
Je kan de pannenkoeken als ontbijt of lunch eten.
Havermout-Banaan pannenkoeken
Ingrediënten voor 1 persoon
- 1 rijpe banaan
- 2 eieren
- 1 eetlepel 100% notenpasta
- Snufje kaneel (optioneel)
- Een klein beetje kokosolie (om te bakken)
Bereiding
- Prak de rijpe banaan in een kom tot het een aardig gladde puree is.
- Voeg de eieren en kaneel toe aan de kom. Mix alles goed door elkaar tot een beslag.
- Verhit een koekenpan op middelhoog vuur en voeg een klein beetje kokosolie toe om te voorkomen dat de pannenkoeken blijven plakken.
- Doe het beslag in de pan en bak ze aan beide zijden goudbruin en gaar.
- Serveer de pannenkoeken op een bord en besmeer ze met een eetlepel pindakaas.
- Je kunt de pannenkoeken ook versieren met wat plakjes banaan of ander fruit als je dat wilt.
Liefs, Hilda